0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: P10003
Razpoložljivost: Na zalogi
6.91€ 7.90€
Brez DDV: 5.66€

Količina

Skyvell Gel stenski dodatek 

Ustrezen stenski nosilec zagotavlja optimalno namestitev Skyvell Gel-a v prostoru.


Vsebuje:
Svež zrak za dobro počutje

Uspeh v gostinstvu in turizmu je v veliki meri odvisen od zvestobe gostov. Vonji pomembno vplivajo na naše počutje, več kot se zavedamo. Skyvell s sodelovanjem z IZAeffectom ponuja hotelom, motelom, letoviščem, smučiščem, križarkam itd. hitro, učinkovito in varno orodje za odstranjevanje neprijetnih vonjav z rešitvami za brisače in posteljnino, kopalnice, površine in zrak. Pritožbe gostov zaradi vonjav so pri nas preteklost. Vaši gostje se bodo z veseljem vračali vedno in znova.


Naša rešitev v vašo korist

Pritožbe gostov zaradi nenehnih vonjav cigaret in cigaretnega dima, mokrih kopalk, plesni, hrane, vonjav po kopalnicah, smetnjakov itd. so znani izziv v gostinstvu, turizmu, domih za starejše občane in izobraževalnih institucijah.

Gostje se ne vračajo v bivalno okolje, ki smrdi. Noben hotel ali motel ni resnično čist, če pa je so v njem najverjetneje vonjave, ki niso dobrodošle s strani gostov! Naši izdelki za odstranjevanje vonjav odstranijo vonjave, namesto da bi jih ustvarili. Z našo svežino prihranite stroške in pozabite na dolgotrajno čiščenje.


Zakaj so Skyvell produkti drugačni?


  • Odpravlja neprijeten vonj - Ni sredstvo, ki bi samo maskiralo vonj ali tako imenovano "maskirno sredstvo" ampak ga odstrani in nima dražilnih dišav
  • Širok spekter - Deluje nad skoraj vsako slabo vonjavo
  • Naravni izdelek - Brez agresivnih kemikalij
  • Varno za ljudi, živali in okolje!


3-fazni proces Skyvell


1. Stik - molekule skyvell se sprostijo v zrak ali nanesejo na površine, ki nato pridejo v stik z molekulami vonja, prek nasprotnih elektrostatičnih nabojev in naključnega stika.

2. Absorpcija - Skyvell molekule absorbirajo molekule vonja

3. Kemijska reakcija in nevtralizacija - Skyvell spremeni molekulo vonja v stanje brez vonja, tako da človeški vohalni sistem ne more več zaznati vonja.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
text_captcha
Podobni izdelki