0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: 278116
Razpoložljivost: 4 - 10 tednov

IZA Effect Diogenerator PROTECT Professional je mobilna naprava za dezinfekcijo, ki s finim aeorosolom učinkovito uniči vse mikroorganizme na površini in v zraku.

Dezinfekcija je varna tako za zdravje uporabnika kot za okolje, v katerem se izvaja, saj ni nobenih strupenih ali celo vidnih ostankov. Po končani dezinfekciji je prostor uporaben brez dodatnega spiranja ali odstranjevanja. Na površini ostanejo le biološko razgradljivi stabilizatorji, ki ustvarijo varno ionizirano pregrado za zaščito pred ponovnim razvojem neželenih mikroorganizmov.

Naprava ima ohišje iz medenine srebrne barve z vgrajenimi kolesi, ročajem, s sklopko in z nerjavečo šobo, ki je dodatno zaščitena s pokrovom. Kot dodatno opremo se lahko dokupijo gumijasta kolesa.

IZA Effect Diogenerator PROTECT Professional je ekonomsko izredno učinkovita, saj porabi le 4 ml/m3 dezinfekcijskega sredstva IZA Effect.

Dolžina:

800 mm

Širina:

390 mm

Višina:

300 mm

Teža:

30 kg

Volumen dezinfekcije:

(cca) 270 m3


Motor:

230 V : 350 W

Nivo hrupa:

62 dB

Poraba sredstva za dezinfekcijo:

približno 4 ml / m3


Izračun stroška dezinfekcije z napravo Izaeffect Diogenerator


Primer izračuna stroška dezinfekcije v bolniški sobi

V bolniško sobo v dolžini 6 m, širini 5 m in višini 3,5 m z volumnom 105 m3, smo na sredino sobe namestili Izaeffect Diogenerator. Z uporabo naprave za dezinfekcijo smo porabili 0,4 l dezinfekcijskega sredstva, kar predstavlja okvirni strošek 4,5 evra za dezinfekcijo omenjene sobe.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
text_captcha