Naprava Fogger IZAeffect je namenjena za dezinfekcijo površin in zraka v večjih prostorih, kot so telovadnice, fitnesi, bazenski in velnes prostori, bovling in trgovski centri, kulturni in zdravstveni domovi ter drugi večji objekti. Naprava skupaj z izbranimi dezinfekcijskimi sredstvi IZAeffect v zelo kratkem času dezinficira zrak z meglenim  razprševanjem v razdalji 10 m.

Na voljo sta dva modela Fogger IZAeffect 50 in Fogger IZAeffect 150.

Enostavna za uporabo

Po končani dezinfekciji je treba prostor za eno uro zapustiti, da se dezinfekcijsko sredstvo IZAeffect posuši in da biološko razgradljivi stabilizatorji na površini ustvarijo varno ionizirano pregrado za zaščito pred ponovnim razvojem neželenih mikroorganizmov. Nato se prostor lahko uporabi brez izpiranja ali odstranjevanje sredstva za dezinfekcijo, saj se dezinfekcijsko sredstvo ob uporabi razgradi in ne pušča nobenih sledi.

Prijazna za uporabo

Pomembna prednost naprave za dezinfekcijo je, da je lahka za prenašanje in zato njena uporaba predstavlja minimalni napor za zaposlene. Uporaba IZAeffect Diogenerator naprav za dezinfekcijo je varna za zdravje uporabnika in za okolje, v katerem se izvaja dezinfekcija. V podjetju IZA, d. o. o., omogočamo tudi testiranje učinkovitosti dezinfekcije z različnimi testi (link), od hitrega testa učinkovitosti (link) do kontrole učinkovitosti dezinfekcije s testom štirih bakterij (link).