Spletna trgovina IZA d.o.o. je za pogodbene partnerje za dostavo v Sloveniji izbrala GLS in za tujino DPD d.o.o. kurirsko in paketno distribucijo, Ljubljana.

GLS dostavlja pakete na območju Slovenije. Naročila v delovnih dneh do 12. ure bodo odpremljena isti dan in jih boste praviloma prejeli naslednji delovni dan. Naročila v delovnih dneh po 12. uri pa bodo odpremljena naslednji dan in jih boste praviloma prejeli drugi delovni dan od naročila. Naročila oddana na zadnji delovni dan, med vikendi ali na dela prost dan, bodo odpremljena naslednji delovni dan in praviloma dostavljena na drugi delovni dan.

DPD d.o.o. kurirska in paketna distribucija, Ljubljana, dostavlja pakete na območju Hrvaške. Naročila oddana v delovnih dneh do 12. ure bodo odpremljena isti dan in jih boste praviloma prejeli v štirih delovnih dnevih. Naročila oddana v delovnih dneh po 12. uri pa bodo odpremljena naslednji dan in jih boste praviloma prejeli v petih delovnih dneh. Naročila oddana na zadnji delovni dan, med vikendi ali na dela prost dan bodo odpremljena naslednji delovni dan in praviloma dostavljena v štirih delovnih dnevih.

Dostavo paketa z oddanim naročilom lahko spremljate od odpreme do dostave. Na dan odpreme paketa vam podjetje za dostavo (GLS ali DPD) pošlje e–mail z informacijami o odpremi in predvidenim dnevom dostave paketa. Dan pred dostavo paketa vas podjetje za dostavo prek SMS sporočila obvesti o dostavi paketa. V primeru, da vas v času dostave paketa ni doma, vam v nabiralniku pustijo sporočilo z informacijo, kje in kdaj lahko prevzamete paket.

Paket z oddanim naročilom bo dostavljen na naslov, ki ste ga označili v svojem uporabniškem profilu v spletni trgovini IZA d.o.o. V spletni trgovini lahko vpišete več naslovov in pri naročilu izberete želenega ali pa ob zaključku naročila vpišete katerokoli drugo ime in naslov.  

Strošek dostave oddanega naročila v Sloveniji je 3 EUR, za naročila, ki presegajo 60 EUR pa je brezplačna. V strošek dostave oddanega naročila so vključeni stroški obdelave naročila, pakiranja in dostave paketa.

Strošek dostave oddanega naročila v Hrvaško je 3 EUR, za naročila, ki presegajo 60 EUR pa je brezplačna. V strošek dostave oddanega naročila so vključeni stroški obdelave naročila, pakiranja in dostave paketa.

V izjemnih primerih se lahko rok dostave podaljša ali se lahko naročilo zaradi različnih artiklov razdeli na več paketov. O podaljšanju roka dostave in deljenja paketov vas bomo obvestili po e mailu ali prek telefona. V primeru, da se z daljšim rokom dostave ne boste strinjali, bomo naročilo preklicali oziroma ustrezno spremenili.

Za dodatne informacije smo vam na voljo vsak delovni dan od 8.00 do 15.00 na G: 051 363 998 ali preko E: info@izaeffect.si.