media
media

Dezinfekcijske naprave IZAeffect Diogenerator so prenosne naprave za dezinfekcijo površin in zraka. Naprave so enostavne in prijazne za uporabo ter delujejo na električen pogon.

Enostavne za uporabo

Naprava za dezinfekcijo se skupaj z izbranim dezinfekcijskim sredstvom namesti v prostor, ki ga želimo dezinficirati. Nato se na napravi določi volumen prostora in že nekaj minut po začetku delovanja začne naprava proizvajati fini aerosol.

Učinkovite tako za odstranitev kot zaščito

Fini aerosol se enakomerno porazdeli po celotnem prostoru, ima dobre suspenzijske lastnosti, zato lahko učinkovito odstrani vse mikroorganizme na dostopnih površinah v prostoru in zraku. Prednost dezinfekcije z napravami IZAeffect Diogenerator je, da dosežejo prav vse površine v prostoru, tudi tiste težje dostopne. Po končani dezinfekciji – čas trajanja je odvisen od velikosti prostora –, se lahko prostor uporabi takoj, brez izpiranja ali odstranjevanja sredstva za dezinfekcijo, saj se to sredstvo ob uporabi razgradi, pri tem pa ne pušča nobenih sledi. Na površini ostanejo le biološko razgradljivi stabilizatorji, ki ustvarijo varno ionizirano pregrado za zaščito pred ponovnim razvojem nezaželenih mikroorganizmov.

V podjetju IZA, d. o. o., omogočamo tudi testiranje učinkovitosti dezinfekcije z različnimi testi (link), od hitrega testa učinkovitosti (link) do kontrole učinkovitosti dezinfekcije s testom štirih bakterij (link). 

Varne za zdravje uporabnika in okolje dezinfekcije

Uporaba IZAeffect Diogenerator naprav za dezinfekcijo je skupaj z dezinfekcijskimi sredstvi IZAeffect varna za zdravje uporabnika in za okolje, v katerem se izvaja dezinfekcija.

Prijazne za uporabo

Naprava je prijazna za uporabo, saj enostavna mobilnost naprave za dezinfekcijo predstavlja minimalni napor za zaposlene oziroma izvajalce.

Tehnične karakteristike IZAeffect – Diogenerator

Z napravami IZAeffect Diogenerator lahko dezinficiramo prostore do velikosti 450 m3.

Dolžina:

800 mm

Širina:

390 mm

Višina:

300 mm

Teža:

(max) 20 kg

Volumen dezinfekcije:

(cca) 270 m3

Volumen posode:

5 l ročka

Motor:

230 V : 350 W

Nivo hrupa:

62 dB

Poraba sredstva za dezinfekcijo:

približno 4 ml / m3

IZAeffect Diogenerator MULTIFUNCION

IZAeffect Diogenerator MULTIFUNCION je prenosljiva, mobilna naprava s tehnologijo hladnega zamegljevanja, ki fini aeorosol razprši po prostoru in v njem učinkovito uniči vse mikroorganizme na površini in v zraku.

Naprava za dezinfekcijo je skupaj z dezinfekcijskimi sredstvi IZAeffect varna za uporabo tako za zdravje uporabnika kot za okolje, v katerem se dezinfekcija izvaja. Po končani dezinfekciji se prostor lahko uporablja takoj, brez dodatnega spiranja ali odstranjevanja. Na površini ostanejo le biološko razgradljivi stabilizatorji, ki ustvarijo varno ionizirano pregrado za zaščito pred ponovnim razvojem neželenih mikroorganizmov.

Naprava IZAeffect Diogenerator MULTIFUNCION je kovinska, bele barve in ima vgrajeno nerjavečo šobo s sklopko. Dodatno ima 3 m dolgo pritrditveno cev za razkuževanje jaškov in dezinfekcijo klima naprav.

IZAeffect Diogenerator MULTIFUNCION je ekonomsko izredno učinkovita, saj porabi le 4 ml / m3 dezinfekcijskega sredstva IZAeffect.

V podjetju IZZA, d. o. o., omogočamo tudi testiranje učinkovitosti dezinfekcije z različnimi testi (link), od hitrega testa učinkovitosti (link) do kontrole učinkovitosti dezinfekcije s testom štirih bakterij (link).

Prenesite si specifikacije naprave
IZAeffect Diogenerator MULTIFUNCION

IZAeffect Diogenerator STANDARD

IZAeffect Diogenerator STANDARD je mobilna naprava za dezinfekcijo, ki s finim aeorosolom učinkovito uniči vse mikroorganizme na površini in v zraku.

Naprava za dezinfekcijo je skupaj z dezinfekcijskimi sredstvi IZAeffect varna za uporabo tako za zdravje uporabnika kot za okolje, v katerem se dezinfekcija izvaja. Po končani dezinfekciji se prostor lahko uporablja takoj, brez dodatnega spiranja ali odstranjevanja. Na površini ostanejo le biološko razgradljivi stabilizatorji, ki ustvarijo varno ionizirano pregrado za zaščito pred ponovnim razvojem nezaželenih mikroorganizmov.

Naprava IZAeffect Diogenerator STANDARD ima kovinsko ohišje z vgrajenimi kolesi in ročajem, je bele barve ter ima vgrajeno nerjavečo šobo in sklopko. Kot dodatno opremo se lahko dokupijo gumijasta kolesa.

IZAeffect Diogenerator STANDARD je ekonomsko izredno učinkovita, saj porabi le 4 ml / m3 dezinfekcijskega sredstva IZAeffect.

V podjetju IZA, d. o. o., omogočamo tudi testiranje učinkovitosti dezinfekcije z različnimi testi (link), od  hitrega testa učinkovitosti  (link) do kontrole učinkovitosti dezinfekcije s testom štirih bakterij  (link).

Prenesite si specifikacije naprave
IZAeffect Diogenerator STANDARD

IZAeffect Diogenerator PROTECT Professional

IZAeffect Diogenerator PROTECT Professional je mobilna naprava za dezinfekcijo, ki s finim aeorosolom učinkovito uniči vse mikroorganizme na površini in v zraku.

Dezinfekcija je varna tako za zdravje uporabnika kot za okolje, v katerem se izvaja, saj ni nobenih strupenih ali celo vidnih ostankov. Po končani dezinfekciji je prostor uporaben brez dodatnega spiranja ali odstranjevanja. Na površini ostanejo le biološko razgradljivi stabilizatorji, ki ustvarijo varno ionizirano pregrado za zaščito pred ponovnim razvojem neželenih mikroorganizmov.

Naprava IZAeffect Diogenerator PROTECT Professional ima ohišje iz medenine srebrne barve z vgrajenimi kolesi, ročajem, s sklopko in z nerjavečo šobo, ki je dodatno zaščitena s pokrovom. Kot dodatno opremo se lahko dokupijo gumijasta kolesa.

IZAeffect Diogenerator PROTECT Professional je ekonomsko izredno učinkovita, saj porabi le 4 ml / m3 dezinfekcijskega sredstva IZAeffect.

V podjetju IZA, d. o. o., omogočamo tudi testiranje učinkovitosti dezinfekcije z različnimi testi (link), od  hitrega testa učinkovitosti  (link) do kontrole učinkovitosti dezinfekcije s testom štirih bakterij  (link).

Prenesite si specifikacije naprave
IZAeffect Diogenerator PROTECT Professional

IZAeffect Diogenerator PROTECT TUBE

IZAeffect Diogenerator PROTECT TUBE je mobilna naprava za dezinfekcijo, ki s finim aeorosolom učinkovito uniči vse mikroorganizme na površini in v zraku.

Dezinfekcija je varna tako za zdravje uporabnika kot za okolje, v katerem se izvaja, saj ni nobenih strupenih ali celo vidnih ostankov. Po končani dezinfekciji je prostor uporaben brez dodatnega spiranja ali odstranjevanja. Na površini ostanejo le biološko razgradljivi stabilizatorji, ki ustvarijo varno ionizirano pregrado za zaščito pred ponovnim razvojem nezaželenih mikroorganizmov.

Naprava IZAeffect Diogenerator PROTECT TUBE ima ohišje iz medenine srebrne barve z vgrajenimi kolesi, ročajem, s sklopko in z nerjavečo šobo.

Kot dodatno opremo se lahko dokupijo:

  • gumijasta kolesa;
  • cev za dodatno dezinfekcijo težko dostopnih prostorov;
  • adapter za plastenke;
  • adapterji za dezinfekcijo vozil.

IZAeffect Diogenerator PROTECT TUBE Professional je ekonomsko izredno učinkovita, saj porabi le 4 ml / m3 dezinfekcijskega sredstva IZAeffect.

V podjetju IZA, d. o. o., omogočamo tudi testiranje učinkovitosti dezinfekcije z različnimi testi (link), od  hitrega testa učinkovitosti  (link) do kontrole učinkovitosti dezinfekcije s testom štirih bakterij  (link).

Prenesite si specifikacije naprave
IZAeffect Diogenerator PROTECT TUBE

Primerjalna tabela

 

MULTIFUNCION

IZAeffect Diogenerator

STANDARD

IZAeffect Diogenerator

PROTECT Professional

IZAeffect Diogenerator

PROTECT TUBE

IZAeffect Diogenerator

  Pošlji povpraševanje Pošlji povpraševanje Pošlji povpraševanje Pošlji povpraševanje
Ohišje Kovinsko ohišje, bele barve Kovinsko ohišje, bele barve Kovinsko ohišje, medenina srebrne barve Kovinsko ohišje, medenina srebrne barve
Električni pogon
Dezinfekcija površin
Dezinfekcija zraka
Dodatna cev
Nerjaveča šoba
Z dodatnim pokrovom za zaščito
Sklopka
Tehnologija hladnega zamegljevanja
Poraba dezinfekcijskega sredstva 4 ml / m3
Varna za uporabo

 

Izračun stroška dezinfekcije z napravo IZAeffect Diogenerator

Primer izračuna stroška dezinfekcije v bolniški sobi

V bolniško sobo v dolžini 6 m, širini 5m in višini 3,5 m, z volumnom 105 m3, smo na sredo sobe namestili IZAeffect Diogenerator. Z uporabo IZAeffect Diogenerator naprave za dezinfekcije smo porabili 0,4 l dezinfekcijskega sredstva, kar predstavlja okvirni strošek 4,5 evra za dezinfekcijo omenjene sobe.