Napravo za dezinfekcijo IZAeffect lahko tudi najamete. V podjetju IZA, d. o. o., lahko usposobimo vaše zaposlene ali vam za dezinfekcijo ponudimo že usposobljeno osebo.

Z najemom naprave za dezinfekcijo boste brez stroška nakupa naprave zagotovili nove standarde higiene, tako za zaposlene kot uporabnike vaših prostorov. Vsem boste zagotovili dodatno varnost, zanesljivo zaščito pred patogenimi virusi, sporami, glivami, plesnimi in drugimi neželenimi mikroorganizmi. Z uporabo naprave za dezinfekcijo boste lahko dezinficirali vse površine v prostoru, tudi težje dostopne in seveda uspešno dezinficirali tudi zrak. Primerne so za dezinfekcijo manjših kot velikih prostorov, do 430 m3.

Dezinfekcija z našimi napravami in s sredstvi je varna tako za zdravje izvajalca kot za okolje, v katerem se izvaja. Naprave so prenosljive oziroma mobilne in enostavne za uporabo. V napravo se vnese informacija o velikosti prostora, nato naprava deluje sama. Prostor se avtomatsko napolni s fino hladno meglo, ki opravi dezinfekcijo zraka in vseh površin v prostoru ter se razgradi, zato odstranjevanje ali izpiranje ni potrebno. Treba je le počakati, da se posuši, saj s podaljšanim delovanjem zagotovi, da se uniči 99,9 % vseh mikroorganizmov ter z biološko razgradljivimi stabilizatorji na površini ustvari varno ionizirano pregrado za zaščito pred ponovnim razvojem neželenih mikroorganizmov.


Pošlji povpraševanje