0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: 31780
Razpoložljivost: Na zalogi

Mobilni dekontaminacijski generator DECON Mini je neodvisna ergonomsko zasnovana naprava, ki skozi razdelilni sistem ustvari razkuževalni aerosol, ki služi za razkuževanje prostora, v katerem se nahaja. Zaradi svoje enostavnosti in majhnosti je DECON Mini primeren za dekontaminacijo prostorov v lekarnah in zdravstvu, pa tudi v hotelih, restavracijah, domovih za ostarele, poslovnih stavbah, avtomobilih, vlakih, letalih in drugih prostorih, kjer je potrebno zagotoviti ustrezno mikrobiološko raven čistoče.

Prednosti:

  • Ergonomska zasnova
  • Izvedba iz nerjavečega jekla
  • Obdelava kovinskih površin z vodnim peskanjem
  • Dobra porazdelitev dezinfekcijskega sredstva
  • Visoka učinkovitost
  • Majhna teža
  • Tiho delovanje
  • Odpornost na škodo
  • Enostavno čiščenje površine

Namen:

Mobilni dekontaminacijski generator Decon mini ustvari razkuževalni aerosol s črpanjem dekontaminacijskega sredstva skozi namensko šobo. Ustrezna razporeditev sredstva za dekontaminacijo v prostoru je ključnega pomena za učinkovito dekontaminacijo prostora. Napravo odlikuje odličen sistem brizganja z ustreznim kotom razporeditve in optimalno velikostjo kapljic dekontaminirajočega sredstva, ki omogoča dobro homogenizacijo v prostoru, hkrati pa enakomerno razporeditev po površinah.

Uporaba:

Zaradi kompaktne zasnove in majhne teže se mobilni generator Decon mini za dekontaminacijo enostavno prenaša po stavbi. Pred uporabo je treba napravo namestiti na pravo mesto v sobi, cca. 1,5m od stene. Napravo upravljata digitalni časovnik in gumb za zagon. Pred vklopom naprave je potrebno nastaviti čas aktivizacije naprave do zapustitve prostora ter čas doziranja. S pritiskom na gumb za zagon se cikel začne, prostor je potrebno pred tem dobro zatesniti in zapustiti prostor predno se naprava samodejno vklopi. Osebje se lahko po določenem času vrne v dezinficirano sobo. Za svoje delovanje mora biti naprava priključena na električno omrežje.

Predvidena embalaža za napravo je 0,5 ali 1-litrska plastenka, ki je s posebnim pokrovčkom za steklenice pritrjena na stran mobilnega generatorja za dekontaminacijo. Sistem pritrditve plastenke omogoča varen transport naprave. Pred prenosom mobilnega generatorja za dekontaminacijo med lokacijami je predvidena predhodna demontaža plastenke.

Pri menjavi razkužila se plastenka zamenja skupaj z vsebino, zato dezinfekcijskega sredstva ni potrebno prelivati.


Dezinfekcija prostorov

Velikost sobe določa čas razdeljevanja dezinfekcijskega sredstva. Koncentracija sredstva določa stopnjo mikrobiološke učinkovitosti. Med postopkom dezinfekcije prostora je treba paziti na varnostne omejitve, ki jih narekujejo lastnosti sredstva za dezinfekcijo prostora. Za dezinfekcijo priporočamo dezinfekcijsko sredstvo Izaeffect green line 6, ki ima dokazano učinkovitost na mikrobiologijo prisotno na površinah.

Tehnični podatki:

TIP DECON Mini
Dimenzija (D x V x G) 275 x 250 x 270 mm
Teža 5 kg (brez dezinfekcijskega sredstva)
Čas delovanja Do 30 min.
Volumen dezinfekcije Do 100 m3 (0,5 L), 150 m3 (1 L)
Električni priklop 230V/50Hz/0.2 kW
Hrupnost 60 dB
Poraba 30 g/min
Dezinfekcijsko sredstvo H2O2
Embalaža dezinfekcijskega sredstva Plastenke 0,5 L – 1 L

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
text_captcha