0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: 275310
Razpoložljivost: 4 - 10 tednov

Diogenerator STANDARD je mobilna naprava za dezinfekcijo, ki s finim aeorosolom učinkovito uniči vse mikroorganizme na površini in v zraku.

Naprava za dezinfekcijo je skupaj z dezinfekcijskimi sredstvi IZA Effect varna za uporabo tako za zdravje uporabnika kot za okolje, v katerem se dezinfekcija izvaja. Po končani dezinfekciji se prostor lahko uporablja takoj, brez dodatnega spiranja ali odstranjevanja. Na površini ostanejo le biološko razgradljivi stabilizatorji, ki ustvarijo varno ionizirano pregrado za zaščito pred ponovnim razvojem nezaželenih mikroorganizmov.

Naprava ima kovinsko ohišje z vgrajenimi kolesi in ročajem, je bele barve ter ima vgrajeno nerjavečo šobo in sklopko. Kot dodatno opremo se lahko dokupijo gumijasta kolesa.

IZA Effect Diogenerator STANDARD je ekonomsko izredno učinkovita, saj porabi le 4 ml/m3 dezinfekcijskega sredstva IZA Effect.

Dolžina:

800 mm

Širina:

390 mm

Višina:

300 mm

Teža:

(max) 20 kg

Volumen dezinfekcije:

(cca) 270 m3

Volumen posode:

5 l ročka

Motor:

230 V : 350 W

Nivo hrupa:

62 dB

Poraba sredstva za dezinfekcijo:

približno 4 ml / m3


Izračun stroška dezinfekcije z napravo Izaeffect Diogenerator


Primer izračuna stroška dezinfekcije v bolniški sobi

V bolniško sobo v dolžini 6 m, širini 5 m in višini 3,5 m z volumnom 105 m3, smo na sredino sobe namestili Izaeffect Diogenerator. Z uporabo naprave za dezinfekcijo smo porabili 0,4 l dezinfekcijskega sredstva, kar predstavlja okvirni strošek 4,5 evra za dezinfekcijo omenjene sobe.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
text_captcha