0 ocen  |  Napišite mnenje
Šifra: 80116
Razpoložljivost: Na zalogi
7.67€ 9.90€
Brez DDV: 6.29€

Količina

Skyvell Multi Use

Za preproge, tkanine, oblazinjene površine...

Skyvell prodira globoko v jedro tkanin, da se poveže in odstrani tudi najbolj zagozdene vonjave. Skyvell razkraja neprijetne vonjave v tekstilu (dodatek za pranje) in odpravlja neprejitne vonjave po; plesni, blatu, potenju, hrani, cigaretnem dimu itd...

Idealno za: Čiščenje preprog, dodatek pri sesalnikih in kot pralni dodatek za tekstil vseh vrst. Skyvell Multi Use odstrani vse izjemno trdovratne vonjave po preprogah, blazinah in drugih površinah (npr. vseh vrstah tal, ploščicah, raznih spojih…).

Preprosto dodajte tekočino v pralno vodo ali ga uporabite kot dodatek za pralni stroj. Multi Use je idealnen tudi za uporabo s sesalniki. Ali pa ga preprosto nanesite na površino in uporabite krtačko s katero boste prodrli v  vse pore in odstranili vonjave, ki so globoko zažrte v tekstilu in ostalih materialih oziroma na površinah.


Vsebuje:
Svež zrak za dobro počutje

Uspeh v gostinstvu in turizmu je v veliki meri odvisen od zvestobe gostov. Vonji pomembno vplivajo na naše počutje, več kot se zavedamo. Skyvell s sodelovanjem z IZAeffectom ponuja hotelom, motelom, letoviščem, smučiščem, križarkam itd. hitro, učinkovito in varno orodje za odstranjevanje neprijetnih vonjav z rešitvami za brisače in posteljnino, kopalnice, površine in zrak. Pritožbe gostov zaradi vonjav so pri nas preteklost. Vaši gostje se bodo z veseljem vračali vedno in znova.


Naša rešitev v vašo korist

Pritožbe gostov zaradi nenehnih vonjav cigaret in cigaretnega dima, mokrih kopalk, plesni, hrane, vonjav po kopalnicah, smetnjakov itd. so znani izziv v gostinstvu, turizmu, domih za starejše občane in izobraževalnih institucijah.

Gostje se ne vračajo v bivalno okolje, ki smrdi. Noben hotel ali motel ni resnično čist, če pa je so v njem najverjetneje vonjave, ki niso dobrodošle s strani gostov! Naši izdelki za odstranjevanje vonjav odstranijo vonjave, namesto da bi jih ustvarili. Z našo svežino prihranite stroške in pozabite na dolgotrajno čiščenje.


Zakaj so Skyvell produkti drugačni?


  • Odpravlja neprijeten vonj - Ni sredstvo, ki bi samo maskiralo vonj ali tako imenovano "maskirno sredstvo" ampak ga odstrani in nima dražilnih dišav
  • Širok spekter - Deluje nad skoraj vsako slabo vonjavo
  • Naravni izdelek - Brez agresivnih kemikalij
  • Varno za ljudi, živali in okolje!


3-fazni proces Skyvell


1. Stik - molekule skyvell se sprostijo v zrak ali nanesejo na površine, ki nato pridejo v stik z molekulami vonja, prek nasprotnih elektrostatičnih nabojev in naključnega stika.

2. Absorpcija - Skyvell molekule absorbirajo molekule vonja

3. Kemijska reakcija in nevtralizacija - Skyvell spremeni molekulo vonja v stanje brez vonja, tako da človeški vohalni sistem ne more več zaznati vonja.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
text_captcha
Podobni izdelki